Zamieszczone przez NEOrADEk
Tarcze INDIGLO, widział ktoś na żywo, jak to się prezentuje?
Zwiń
X
-
W tym roku górale twierdzą, że na zachdzie Polski nie będzie śniegu.... :diabelski_usmiechTagi: Brak
-
No właśnie dzisiaj trafiłem sobie na taką stronkę http://www.herbi.only.pl/zegary/indiglo.htm i zastanawiam się jak by to wyglądało w Octavi, na niektórych zdjęciach fajnie te tarcze wychodzą, widział to może ktoś zrobione w innych autach na "żywo", jak się to prezentuje :?:
-
koega ma w CRXie podobne i niezbyt to wygląda,ale ile ludzi tyle gustów
-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
jak dla mnie to bedzie to za jaskrawe. Mi juz wystraczy ja zapodam moje niebieskie podswietlenia na maxa :wink:
Komentarz
-
Widzialem cos takiego w Hondzie Civic - bylo na taki jasniejszy indiglo zrobione i o bardzo stonowanej intensywnosci podswietlenia.
Wygladalo bardzo ladnie.TDI 205PS
Komentarz
-
-
z tego co czytałem gdzies to te tarcze sa na osobnym zasilaniu ( mamaja oddzielny zasilacz) koszt dotatkowe chyba 50zł. Wiec chyba nie ma mozliwosci podpiecia tego do regulacji natezenia swiatłaZamieszczone przez LukassoCiekaw jestem jak to działa z fabryczną regulacją jasności podświetlania.
Komentarz
-
Są na przetworniku wysokiego napięcia.
Sposobów znalazłoby się kilka na taką regulację, tylko czy panowie oferujący te tarcze mają takie przetworniki które współpracują z regulacją fabryczną?
Komentarz
-
człowiek piszę że jeżeli auto posiada regulacje to podpina pod nią, jeżeli nie może taką zamontować ......
Kolor świecenia tarcz - niebieski, seledynowy lub biały....
Komentarz
-
Komentarz
-
Maicroft, a może wiesz gdzie można kupićbo patrze po necie i nic mi w oczy nie wpada .....Zamieszczone przez Maicroftinny wzor cyferek
Komentarz
-
-
-
Ciekawą opcją dla wymiany diód są chyba tarcze podklejane pod ori blaty .W wyborach miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia.
Komentarz
-
Lukasso, zerknij tu:
Strona dziwnie w Firefoxie działa.
Nie wiem jak to można do Polsky przytargać ale wybór gość ma duży.WORK: Mondeo Titanium
FUN: TypeR ver.IV
Komentarz
-
Komentarz